dimecres, 11 de novembre del 2009

Billy Elliot, vull ballar! Diari del seminari 10-11-09

Aquest dia vam anar tots els seminaris a l'aula C0-03, perquè projectaven la pel·lícula de Billy Elliot, que és un jove de catorze anys de família minera amb una peculiaritat: se sent més atret pel ballet que per la boxa. La seva professora de ballet aviat s'adona que el noi té un gran talent i decideix donar-li classes d'amagat del seu pare i germà gran. Aquests, però, ho descobreixen i obliguen a Billy a apartar-se d'aquell ambient poc viril.

Una frase característica de la pel·lícula és quan li pregunten els examinadors com es sent quan balla, i al principi dubta perquè mai s'ho havia preguntat a si mateix, però llavors comença a reflexionar sobre com es sent i diu:
"No se... Me siento muy bien. Al principio estoy agarrotado, pero cuando empiezo a moverme lo olvido todo. y... es como si desapareciera, como si desapareciera y todo mi cuerpo cambiara. Como si tuviera fuego dentro y me veo volando, como un pájaro. Siento como electricidad. Sí, como electricidad."

Hi ha un fragment molt bonic a la pel·lícula que és quan el seu pare l'enxampa al gimnàs amb l'amic, i en comptes de amagar-se com feia fins aquell moment, es posa a ballar perquè el seu pare vegi lo bé que ho fa. Al final el pare li diu: "esperame en casa", perquè es dóna compte de que el seu fill porta dins lo del ball, adjunto el video d'aquesta part:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Animeu-vos a deixar-me comentaris o opinions!