divendres, 30 d’octubre del 2009

Com eren els meus mestres? Diari del seminari 27-10-09

Aquesta sessió la vam començar com esta estipulat: amb dos contes! I casualment els dos eren el mateix, en Patufet. Va començar la Hèlia i desprès amb la pressió de haver de repetir-lo, el va contar l'Aina. Les dues ho van fer molt bé, amb les veus adequades i amb la cantarella típica del patim, patam, patum, en que cantàvem tots.

A una de les dos, explicant el conte, se li va escapar un "ostia" i vam parlar de que el registre de paraules al conte han de ser paraules models, no hem de dir paraules malsonants. Per exemple, en comptes de "ostia!" podíem dir "Vatua l'olla!". Qui explica el conte, ha de animar a fer cantar i participar al públic.

Desprès vam parlar sobre els records que teníem dels mestres en les diferents etapes, que es del que tractava el treball que vam entregar, el qual adjunto:

Seminari- Com eren els meus mestres?

Gairebé tots teníem records de totes les etapes: infantil, primària, secundària i batxillerat. Generalment eren bons records, però conforme ens anàvem fent més grans hi havien més queixes dels professors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Animeu-vos a deixar-me comentaris o opinions!