dissabte, 5 de desembre del 2009

Cloenda setmana d'activitats extraordinàries. Diari de seminari 04-12-09

Ja arribava l'hora de resumir tota la setmana d'activitats extraordinàries al seminari! Vam anar a l'aula C0-03 ja que disposava de pantalla i projector, però la sorpresa va ser quan va començar a arribar gent d'altre seminari... tots pensavem que ens costaria més fer la presentació (inclòs l'altre seminari)però la veritat es que van sortir exposicions molt divertides i emocionant, algunes improvisades però molt naturals. En general em van agradar molt totes, encara que fossin totalment diferents algunes presentacions de altres.

Nosaltres (L'Hèlia, la Lidia i jo) vam fer primer una petita introducció del video explicant les parts i el que voliem transmetre, i desprès el vam posar, és aquest, però al pujar-lo al Youtube se m'ha tret la cançó, si veien l'entrada de la Lídia ella ho ha pujar directement al bloc i s'escolta la cançó (esque sense cançó no es tan emotiu...):



La veritat és que com cadascuna tenia diferents treballs a entregar durant la setmana, era molt dificil coincidir per fer-lo, i encara que ja teniem pensat l'estructura del video i el contingut, qui ho va acabar de realitzar va ser la Lidia, que tenia coneixements sobre el programa amb que ho vam fer, el Premier.
El resultat ens va encantar, ens va fer sentir el que voliem transmetre, emocions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Animeu-vos a deixar-me comentaris o opinions!