divendres, 30 d’octubre del 2009

Recerca activitats per a infantil. Diari del seminari 29-10-09

Vam començar el seminari com sempre, la Carla va contar el conte d'en Tabalet, que és un conte amb moralitat (en castellà moraleja). El seu suport va ser unes imatges, les anava passant conforme anava explicant el conte. Quan utilitzes aquesta tècnica millor que quan vagis passant la imatge, la vagis penjant a la paret com si fos un còmic.

Desprès en Jordi va contar el conte de El vestit de l'emperador, ho va fer perfecte pel meu gust, perquè va aconseguir que en comptes de fixar-me en ell, em fiqués a dintre del conte amb tot el que descrivia.

Per finalitzar la classe la Imma va posar el projector al seu portàtil, i vam estar navegant per Internet per les diferents museus de Barcelona, buscant activitats per a nens, com ara a:
Ens va mostrar la web de la imeb de Barcelona, on podem anar a l'acció educativa municipal, o a activitats educatives. En aquesta última hi ha ofertes d'activitats educatives adreçades a la població escolar, nosaltres com a mestres podem anar a tafanejar abans de contractar qualsevol activitat.

També vam entrar a l'entorn del xtec.cat, on hi ha molta quantitat d'informació, i pots trobar Serveis educatius, on hi han tallers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Animeu-vos a deixar-me comentaris o opinions!